onsdag den 4. december 2013

Battlefield3 og sniper ghost warrior 2








Hej allesammen idag skal vi kigge på 2 spil nogen rigtig fede spil syntes jeg

det første er Battlefield3 og  Battlefield3 close quarters det er et rigtig fedt spil og så tænker i nok hvad Battlefield3 close quarters er det er bara en map park ligesom en DLC park til cod2 altså nogen banner + et våben
jeg kan desværre ikke få det til at virke men alt ialt et rigtig godt spil

det anede er sniper ghost warrior 2 også et mega fedt spil men jeg vil heller snakke om det her om lidt



det her er battlefield 3 som i nok kan se ikke det fedeste 
æske, og jeg syntes også at billede se lidt 
kedeligt ud men det er smag og behag


der er 2 cd`er med til så man kan  installer det 

det kan hver at i lige skal marker det hvide for at kunne læsse der




Den nytænkende teknologi udgør fundamentet for Battlefield 3 og leverer både uovertruffen grafik, kampe af hidtil uset størrelse, enorme ødelæggelser, dynamiske lydeffekter og fantastisk virkelighedstro figuranimationer. Samtidig med at kuglerne hvisler rundt om ørerne på dig, murene styrter sammen og eksplosionerne slynger dig til jorden, får Battlefield-oplevelsen nyt liv og bliver endnu mere interaktiv end nogensinde før. I Battlefield 3 overtager spillerne rollen som en række af de toptrænede U.S. Marines og kastes på den måde ud i både intense single player-missioner og krævende multiplayer-opgør på en række steder over hele kloden lige fra Paris og Teheran til storbyen over dem alle, New York.

- Frostbite 2 - Battlefield 3 introducerer Frostbite 2, den fantastiske teknologi, der løfter animationer, ødelæggelse, lyseffekter, banedesign og lyd til nye højder. Battlefield 3, som bygger på denne slagkraftige spilmotor, lader mere end nogensinde spillerne fordybe sig både fysisk og mentalt i den digitale verden omkring dem.

- Mærk kampene - Få den fulde følelse af projektiler og eksplosioner, træk dine sårede kammerater i sikkerhed og opstil dine våben så godt som alle steder rundt omkring i landskaberne. Battlefield 3's banebrydende animationer, fantastiske grafik og brutalt virkelighedtro kampoplevelser vil være et frontalangreb på dine sanser, som aldrig før er set i et førstepersons skydespil.

- Uovertruffen, motoriseret krigsførsel - Spilverdenens bedste krigsmaskine-oplevelse bliver endnu bedre og gennembryder lydmuren, når kampfly fører an i udbuddet af krigsfartøjer både til lands, til vands og i luften

- Bykampe - Flyt slagene til velkendte og overraskende steder i USA, Mellemøsten og Europa - inklusive klaustrofobiske gader, levende bycentre og store, åbne landskaber, mens du kæmper dig igennem fremtidens krige.



det her er så den der (map pack) der følger ikke 
nogen cd`er med til den der er kun en kode man 
skal indløse på origin 



minimum systemkrav til Battlefield3

HUSK der skal hver 20 GB ledig plads og du kan ikke køre det vis du har windows xp 


OperativsystemWindows Vista eller højere 
Operativsystem version (bit/servicepack)32/ SP 2
DirectX versionDirectX 10.1
CPU2 Ghz Dual Core
RAM2 GB
GPUMin. 512 MB RAM. AMD (DirectX 10.1), ATI RADEON 3870 or higher. NVIDIA (DirectX 10.0), NVIDIA GEFORCE 8800 GT or higher + 200, 300, 400 and 500 series

min
det her er sniper ghost  warrior 2 en maga fed æske 
det er noget metal der er uden på 
mega fedt og det der stå ude forand på æsken 
er lidt 3D på en måde 


her er det mega lækkert at der kun er en cd med 





Sniper: Ghost Warrior 2 er drevet af CryEngine 3 motoren, der leverer realistiske detaljer og endnu mere udfordrende gampelay i rollen som snigskytte.

HUSK der skal hver 9GB ledig plads
minimum systemkrav 

OperativsystemWindows XP/Vista/7 eller 8
CPU(2 GHz) Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2
RAM2 GB
GPU(512 MB) NVIDIA GeForce 8800GT


Tak fordig i gad og læse det. det kunne hver fedt med noget feedback 
HEJ HEJ 
GOD JUL 












2 kommentarer:

  1. Jeg synes måske at spillet warriors lyder til at være et fedt spil, med en fed kassette. Det er fint at det ikke skal bruge så mange GB.
    Selv om det andet er et "stort" spil som skal bruge meget plads, lyder det virkelig til at være et spil man kan game med længe. Jeg antager at man kan spille det online med sine venner. Er det rigtigt.
    Hvad synes I andre om spillene???

    SvarSlet
    Svar
    1. hej det er et singel player spil men du kan også spille det med dine venner og der er også mega fedt :-)

      Slet